5 saker vi önskar oss från tomten!

5 saker vi önskar oss från tomten! 

Elle blir 6 månader här i dagarna och det närmar sig jul. Jag har samlat några favoriter från önskelistan.

emelie_kollage

1, Första önskeklappen är en fårskinnsfäll. Vilken underbar gåva till en nyfödd, en julklapp, dopgåva, ja varför inte till den trendkänslige nyutflyttade tonåringen. Man kan inte ha för många fårskinnsfällar helt enkelt. Till bebisen är en fäll helt underbar att ha i vagnen, i vaggan, på ett kyligt golv eller i pulkan.

2, En klassisk toffla från UGG får fortsätta mitt ullfrosseri. Ull med dess underbara egenskaper som en ”naturlig termostat” är en favorit just nu. Arvid går på Ur och Skur förskola och glider runt med ull i alla klädlager. Klart att Elle ska matcha storebror! Tofflan från UGG är så tjusig att jag får dåndimpen!

3, Bärsele = en småbarnförälders bästa vän. Har du inte redan en sele kan jag rekommendera att prova ut en hos Bonti. Det är fantastiskt vad mycket mer man kan ”multitaska” med en sele. Kvällar hemma själv med båda barnen söver jag Elle i sele för att sedan natta Arvid. På barnvagnspromenad när Elle vaknar och gnäller byter jag till sele och slipper springa sista biten hem. På Junibacken i helgen jagandes efter Arvid var selen superb. Med andra barnet går jag inte utanför dörren utan sele.

4, BÄJBI! Hudvård för bebisar av naturliga och ekologiska ingredienser tillverkade i Sverige. Som en frisk fläkt ser jag BÄJBI på olika plattformar överallt just nu. Så roligt då jag haft lyckan att träffa grundaren Jessica några gånger genom mitt arbete. Historien om BÄJBI är så fin med inslag av naturmedicin, en mormor och en egen liten fabrik. A butt cream ”to die for”! Även den med en släng av ullfett.

5, Presentkort! Vad är bättre än att få precis det man önskar sig? Med start på söndag och fram till julafton får du 20% extra på alla presentkortsbelopp. Köper du ett presentkort för 1000kr får du då 200kr i bonus. Presentkortet landar då på 1200 kr. Det kallar jag en bra deal!

/Emelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.