Frida testar; Babynest

Att ha ett Babynest är för mig en trygghet, min dotter sover tryggt i det jämte mig i sängen och hon sover även i det när hon sover själv dagtid. Jag ångrar att jag inte hade med mig det in till BB så hon hade fått sin trygghet direkt när hon föddes.
Det som är positivt med Babynest är att man kan göra dem så smala eller breda som man vill, allt för att det ska passa en själv och ens växande barn. Jag ser med glädje fram emot att åka iväg på semester och ha med mig vårt Babynest, tryggheten för min dotter kommer då alltid vara med oss, vilket även kommer göra oss trygga i våra utflykter när vi sover borta.
babynest_1
En annan positiv grej som överraskade mig och som jag inte visste om innan var att jag kan tvätta babynestet.  Det har jag gjort för att få “vår” doft på det, och det förvånade mig hur bra passformen på babynestet fortfarande var efter en tvätt. Det såg ut precis som när det kom från butiken, det märktes inte alls att det var tvättat utseendemässigt. Stoppningen runt om såg precis ut som när jag fick nestet. Riktigt bra! Då kan man alltid hålla det rent och fräscht oavsett vad som händer. babynest går att tvätta i 40-60 grader i tvättmaskin.
Jag har inte använt babynestet i vår barnvagn, min dotter sover så pass bra i vagnen ändå. För barn som är oroliga i vagnen skulle jag kunna tänka mig att ett Babynest fungerar bra, allt för trygghetens skull.
Jag rekommenderar alla att använda ett babynest, vare sig man samsover med sitt barn eller inte. Man skapar en bra trygghet för barnet, det känner sig ombonat och har det lite trångt, precis som i mammans mage.
Sammanfattningsvis; att ha ett Babynest är för mig väldigt bra. Jag känner mig trygg när jag sover bredvid min dotter, jag är inte rädd för att rulla över henne, det finns vissa som är det har jag läst. Jag känner tydligt kanten på babynestet och detta hindrar mig  från att eventuellt rulla vidare. Sedan är det själva tryggheten som skapas för henne när hon sover i det. Hon har närheten till oss men hon ligger ändå skyddad och kan inte ramla ur sängen tack vare den stoppade kanten på nestet.
Ni som funderar på ett Babynest, tveka inte. Jag rekommenderar er alla att köpa ett! Att ha hemma och ha med sig på semester eller när man åker bort. Guld värt!
Bild lånad från BABYNEST Sweden AB
Bild lånad från BABYNEST Sweden AB
Web red. Babynest- det svenska originalet är utvecklat från Kanmed BabyNest som du finner på BB/Neonatal samt prematuravdelningar över hela världen. Materialen i Babynest är certifierade och godkända. Babynest tillverkas i Sverige och Babynest är en svensk uppfinning. Materialen i Babynest är inte preparerade med varken antiflammedel, antibakteriella ämnen eller vattenavvisande medel. Allt för att din baby ska få en trygg och mysig sovplats. Storleken anpassas till ditt barn genom att dra åt snörningen. Babynest har funnits sedan 2003. I webshoppen hittar du babynest i många fina färger!

SparaSpara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.