Julklappstips till baby 0-6 månader!

Redan december och julen närmar sig med stormsteg!

Vi på Bonti har satt ihop våra bästa julklappstips till baby! Fem mjuka och fem hårda paket – förhoppningsvis hittar du något som passar under granen! Allt går att köpa hos oss i vår webbshop eller i någon av våra butiker i Stockholm.

Bontis Julklappstips till baby

 

1. Fina babygymmet från Skip Hops kollektion Silver Lining har svala, behagliga färger men ändå allt en baby kan önska sig. 2. En mjuk och skön filt att mysa med i vagnen eller i sängen! Filten Cuddly från Vinter&Bloom finns i tre fina färger. 3. Om du följer Bonti på Instagram kanske du känner igen denna lilla uggla från våra Instagram Stories? Little Owl från Jellycat är en härlig kompis att kramas med varje dag. Och vi lovar att han inte behöver jobba på Bonti när han har flyttat hem till er. 4. Underbart mjuk cardigan och mössa i finaste cashmere från nyinkomna Siggilou! Finns i fler färger och modeller, se alla här. 5. Att krypa ner mellan de här magiskt lena lakanen är som att sova på moln. Bäddset “Little Magical Garden” till vagn/vagga i ekologisk bomullstrikå från Littleheart. Finns även till spjälsäng.

Bontis Julklappstips till baby

1. Smidig babyvakt att ta med på nyårsfesten! Capidi Babyalarm i guld matchar kanske till och med din nyårsoutfit? 2. En gullig nattlampa att lysa upp rummet med under mörka kvällar och nätter, Elefantlampa från Leklyckan. 3. Praktisk och lättanvänd resesäng för nästa års alla äventyr! BabyBjörn Resesäng Light är en trygg plats att sova på, var ni än är. Finns i fler färger. 4. Kombinerad bitleksak och napphållare från Les Enfants, för små händer och små tänder. 5. Ekologiska och gjorda på svenska råvaror! BÄJBI Relaxing Bath Oil med doft av lavendel och kamomill är perfekt för ett lugnande kvällsbad. BÄJBI Schampoo & Body Wash gör rent på ett milt och vårdande sätt, precis vad din babys känsliga hud behöver.

Hoppas du hittade något bland våra juklappstips till baby!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara