Julklappstips till barn 1-3 år!

Nu är det inte långt kvar till jul! Men känn ingen panik om du inte hunnit köpa alla klappar ännu, vi hjälper dig att hitta i julklappsdjungeln.

Vi på Bonti har satt ihop våra bästa julklappstips till barn mellan 1 och 3 år! Fem mjuka och hårda paket uppdelat på ungefärlig ålder – och allt går att köpa hos oss i vår webbshop eller i någon av våra butiker i Stockholm.

Julklappstips till barn, ca 1 år:

julklappstips till barn

1. En trygg kompis att krama om natten! Apan Max från Zazu har en inbyggd speldosa och nattlampa i sin mage om det blir för mörkt. Finns även som kaninen Bo med långa mysiga öron. 2. Läskoden kan du börja med så snart barnet sagt sina första ord. Ett unikt sätt att lära sig läsa från tidig ålder! 3. Lära-gå-vagnen Neo från Kids Concept – en klassisk leksak i stilren design. 4. Urgulliga maraccasdjur från Skip Hop är greppvänliga för små händer och har tre olika ljud. 5. STOKKE Steps bygger du ihop själv så att den passar både din inredning och barnets ålder. Snygg och smart!

Julklappstips till barn, ca 2 år:

julklappstips till barn

1. Greppvänliga bestick och glas matchas med söt skål från Done by Deer, perfekt till nyårsmiddagen. Finns i fler färger och utföranden. 2. Underbar sänghimmel från Filibabba att sova under. Eller varför inte göra ett hemligt krypin där inga vuxna får vara (om de inte är snälla och läser en saga, förstås). 3. Gung-elefanten från Teddykompaniet är redo att ta er ut på äventyr! Till en magisk skog eller kanske till en savann full med spännande djur? Finns även som gullig kanin4. Max 30 km/h i kurvorna! Tuta och kör med denna eleganta gå-bil från Baghera. Finns i fler färger och utföranden. 5. När leken är slut är det enkelt att stoppa undan leksakerna i förvaringskorgen StoreMyStuff Moon Balloon Circus från Elodie Details. Finns i fler färger och mönster.

Julklappstips till barn, ca 3 år:

julklappstips till barn

1. En egen gungstol för mysiga hemmakvällar! 2. Praktisk och fin ryggsäck från Elodie Details med sittunderlag och thermofack för drycker, perfekt för utflykter och andra äventyr! Finns i flera färger och mönster. 3. A som i apa, B som i björn… Snygg poster från W:FORM att öva alfabetet med. 4. Klassiskt memory-spel med barnsångs-tema, bra övning för både minne och att spela enligt regler. 5. Svamplampan från Leklyckan ger ett härligt varmt sken och fungerar lika bra som stämningsbelysning som nattlampa i barnrummet! Finns i flera färger.

Hoppas du hittade något fint att lägga under julgranen! Om du är ute efter julklappstips till baby (ca 0-6 månader), så kan du läsa våra 10 bästa tips HÄR. Och glöm inte att följa Bonti på instagram för massa inspiration, tävlingar och kampanjer.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara