Julklappstips till barnvagnsnörden!

Känner du också någon som är en riktig barnvagnsnörd? Du vet, hon eller han som har tio gånger så många barnvagnar som barn.

Vi på Bonti har satt ihop våra bästa julklappstips till barnvagnsnörden! Allt går naturligtvis att köpa hos oss i vår webbshop eller i någon av våra butiker i Stockholm.

julklappstips till barnvagnsnörden

1. Handmuffar till barnvagnen från Bjällra of Sweden knäpps fast runt handtaget och håller händerna varma i snöstorm och iskalla vindar.

2. Winter is coming! Här i Norden kan väglaget minst sagt vara utmanande för en barnvagnsförare under vinterhalvåret. Med skidor från Axso på framhjulen går färden lättare!

3. Det är viktigt att synas i mörkret – smarta reflexer från Pogu är anpassade till barnvagnens delar och med ett reflex-regnskydd från Tullsa syns barnvagnen garanterat!

4. Mysiga åkpåsar kan man aldrig ha för många av! Dessa från Voksi värmer bra när det är kallt ute.

5. Barnvagnskrokarna från Lill’s blir snabbt din bästa vän – och som en bonus är de ju väldigt snygga!

6. Skötväskor. Åh, kan man någonsin ha för många? Denna superlyxiga från Bagasi i äkta läder har allt du behöver både under småbarnsåren och efter. Och denna fina från Littlephant är en riktigt generös skötväska – du får garanterat plats med allt du behöver under en dag. Båda finns självklart i flera olika färger och mönster.

7. Här snackar vi riktig nördprodukt! Mobilhållaren från Bugaboo passar på de flesta vagnar, och håller reda på telefonen under långa promenader när du lyssnar på din favoritpodcast.

Hoppas du hittat nåt bland våra juklappstips för barnvagnsnörden i ditt liv! Och om du letar efter paket till lite yngre personer, rekommenderar vi att du tittar in här för tips till baby och här för tips till barn mellan 1 och 3 år.

SparaSpara

SparaSpara