Jobba hos oss

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna.

Butikssäljare Ledig Extratjänst

Tillträde augusti – Vi har en ledig tjänst som omfattar främst helger men som kan utökas. Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet.

Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.se


Butikssäljare 75-90%

Tillträde snarast. Vi söker en butikssäljare, tjänsten är ca 75-90% där varannan helg ingår enligt schema. Vi söker dig som är minst 22 år och har dokumenterad branschvana eller en stor passion för barnvagnar och barntillbehör. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet.
Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.se