Jobba hos oss

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna.

Butikssäljare Ledig Extratjänst

Tillträde augusti – Vi har en ledig tjänst som omfattar främst helger men som kan utökas. Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet.

Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.seAnsökningarna behandlas i augusti.


Butikssäljare 75-90%

Tillträde snarast. Vi söker en butikssäljare, tjänsten är ca 75-90% där varannan helg ingår enligt schema. Vi söker dig som är minst 22 år och har dokumenterad branschvana eller en stor passion för barnvagnar och barntillbehör. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet.
Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.se


Verkstadsmekaniker/varuhantering

Tillträde snarast. Vi söker dig som är minst 22 år. Du ska kunna utföra service samt vissa reparationer på barnvagnar. Varuhantering ingår.

I vår verkstad får du serva eller reparera inkommande barnvagnar som bokats för service eller reparation.
​​Detta arbete gäller främst butiken vid Norrtullsgatan men kan vid behov flyttas till vår butik på Karlavägen. Tjänsten är cirka 75% men kan komma att utökas och kan efter provtjänstgöring övergå i fast tjänst. Körkort är meriterande. Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.se


SEO/SEM Deltidstjänst

Tillträde snarast. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och är duktig på SEO. Du ska kunna optimera vår organiska söktrafik för att maximera ROI och sköta löpande mätning, målspårning, analys och rapportering. Du ska även ha stor erfarenhet inom SEM för att administrera och sköta annonskampanjer både i AdWords samt Google Shopping. Arbetet avser löpande optimering av kampanjer. Att vara djupt insatt i Google Analytics är en förutsättning.

Detta är en deltidstjänst som kommer ligga på 25-50 % beroende på upplägg. Arbetet är flexibelt och kan ske hemifrån med regelbundna möten i våra lokaler.

Maila din ansökan tillsammans med CV med uppgifter om tidigare utförda uppdrag och referenser samt foto till tina@bonti.se


Butikssäljare/verkstadsmekaniker

Tillträde snarast. Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Du ska även kunna utföra service samt vissa reparationer på barnvagnar. Varuhantering ingår.

I vår verkstad får du serva eller reparera inkommande barnvagnar som bokats för service eller reparation.
​​Detta arbete gäller främst butiken på Norrtullsgatan men kan vid behov flyttas till vår butik på Karlavägen. Tjänsten är cirka 90 % och kan efter provtjänstgöring övergå i fast tjänst.

Maila din ansökan tillsammans med CV, personligt brev samt foto till ulrica@bonti.se