Jobba hos oss

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna till ditt barn.

Butikssäljare – Ledigt långtidsvikariat ca 90 %

Vi har en ledig tjänst om 90%  där varannan helg ingår enligt schema. Tillträde snarast. Vi söker dig som är minst 25 år och har dokumenterad branschvana. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo och kan ta ansvar. Vi tror att du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen med din ansökan, skicka CV och bild till [email protected]​​.

Butikssäljare – Ledig extratjänst

Vi söker helgextra. Tjänsten omfattar främst schemalagda helger, har du även möjlighet att rycka in vissa em/kvällar vid behov är det ett stort plus! Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja samt att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen att ansöka med CV och bild till [email protected].


Känner du att du skulle passa i Bontis säljteam? Vi tar gärna emot spontanansökningar från kollegor i branschen.