Jobba hos oss

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna till ditt barn.

Kundtjänst webshop – Ledigt långtidsvikariat med omgående tillträde

29/8 2019 Bonti.se söker förstärkning i form av en kundtjänst. I dina arbetsuppgifter ingår att svara som kundtjänst via telefon, mail och chatt. Du kommer även att sköta bokning av varor via DHL samt ärenden som rör Klarna. Även andra vanligt förekommande kontorsuppgifter kan ingå samt att vid högt tryck assistera övriga i teamet. Vi söker dig som är systematisk, noggrann, serviceinriktad och initiativtagande. Självklart kan du uttrycka dig korrekt i tal och skrift. Du är inte rädd för att hugga i. Vi vill att du har dokumenterad vana av kundtjänst, branschvana är meriterande då många frågor rör våra produkter. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att vår verksamhet fortsätter att växa och utvecklas framåt tillsammans med oss!

Tjänsten omfattar ca 80-100% och tillsätts omgående. Intervjuer sker löpandes. Välkommen med din ansökan, skicka ditt CV till [email protected]​​.

Butikssäljare – Ledigt långtidsvikariat ca 90 %

Vi har en ledig tjänst om 90%  där varannan helg ingår enligt schema. Tillträde snarast. Vi söker dig som är minst 25 år och har dokumenterad branschvana. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo och kan ta ansvar. Vi tror att du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen med din ansökan, skicka CV och bild till [email protected]​​. Ansökningsperiod fram till den 15/9-19.

Butikssäljare – Ledig extratjänst

Vi söker helgextra. Tjänsten omfattar främst schemalagda helger, har du även möjlighet att rycka in vissa em/kvällar vid behov är det ett stort plus! Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja samt att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen att ansöka med CV och bild till [email protected].


Känner du att du skulle passa i Bontis säljteam? Vi tar gärna emot spontanansökningar från kollegor i branschen.