Jobba hos oss

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna till ditt barn.

Butikssäljare – Ledigt långtidsvikariat ca 75-80%

01-09-2020 Vi har en ledig tjänst om 75-80% där varannan helg ingår enligt schema. Tillträde snarast. Vi söker dig som är minst 25 år och har dokumenterad branschvana. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo och kan ta ansvar. Vi tror att du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen med din ansökan, skicka CV och bild till [email protected]​​.

Butikssäljare – Ledig extratjänst
01-09-2020 Vi söker helgextra. Tjänsten omfattar främst schemalagda helger, har du även möjlighet att rycka in vissa em/kvällar vid behov är det ett stort plus! Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja samt att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen att ansöka med CV och bild till [email protected].

Extrapersonal till Kundtjänst ca 25-50%

01-17-2020 Vi söker extrapersonal för att stärka upp vår kundtjänst i webbshoppen. Tjänsten innebär ca 5h 2 dagar i veckan, måndagar och torsdagar. Utöver dessa fasta dagar behöver vi även ibland extra hjälp vid sjukdom, semestrar och vid tillfällen när trycket i vår webbshop är högt. Arbetsuppgifterna är primärt att svara på mail samt att svara i telefon (produktrelaterade frågor samt frågor som rör ordrar). Ibland kan andra arbetsuppgifter förekomma som att plocka/packa beställningar. Vi ser helst att du har tidigare vana av kundtjänst och att du tycker det är roligt att ge god service. Kunskap om vårt sortiment är ej ett krav men prioriteras. Vi tror att du som person gillar tempo och att du är lösningsorienterad med fokus på noggrannhet och resultat. Du måste kunna tala och skriva både svenska och engelska obehindrat. Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Omgående tillträde.


Känner du att du skulle passa i Bontis säljteam? Vi tar gärna emot spontanansökningar från kollegor i branschen.