Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss i någon av våra butiker?

Bonti har en inriktning mot högkvalitativa varor och produkter till baby. Vi säljer allt från barnvagnar, tillbehör, bilbarnstolar, leksaker, babykläder och accessoarer. Allt är noga utvalt och vi säljer endast de bästa produkterna.

Ledig Extratjänst 

Vi har en ledig tjänst som omfattar främst helger men som kan utökas. Vi söker dig som är minst 22 år med säljerfarenhet och branschvana eller om du har en passion för barnvagnar och barnprodukter. Vi ser gärna att du älskar att sälja och att du är en driven person som gillar ett högt tempo. Vi söker dig som anser att kundservice och kunskap om produkterna är en självklarhet. Välkommen med din ansökan till ulrica@bonti.se​


Din profil För att klara av att arbeta på Bonti är det avgörande att du är positiv som person och att du verkligen tycker om att sälja och ta hand om kunder på bästa möjliga sätt. Du behöver också vara flexibel och initiativrik samt tycka om ett understundom högt tempo. Vi är speciellt intresserade av personer som tycker om att ge det lilla extra, att göra sitt allra bästa varje dag på jobbet, och som verkligen gillar själva säljarbetet.

Arbetet Som butikssäljare säljer du alltifrån nappar till barnvagnar och får utbildning på samtliga produkter. Beroende på kundtillströmning i butikerna kan arbetsuppgifter även innehålla andra moment som att svara i telefon, packa online-ordrar, skylta i butik och fönster med mera.

Ansökan Maila gärna din CV, ett personligt brev samt en bild där du berättar varför du är intresserad av att arbeta med oss. Maila CV och bild till ulrica@bonti.se