Mumin Our Sea Servis i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Serviser hos Bonti (999053084)
 • Produktbeskrivning
 • Mumin Our Sea Servis

  Mumin Our Sea Servis är en tålig barnservis i repsäker melaminplast med fint Mumin-motiv. Servisen innehåller en flat tallrik, en skål med sugkopp och en spillsäker pipmugg med handtag.

  Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Den djupa tallriken har en sugkopp undertill som ser till att den stannar kvar på bordet.  

  Servisen tål maskindisk i övre hyllan (max 50°C).

  Den här servisen är en del av initiativet Vårt hav och för varje såld servis går 3 kr till arbetet för att rädda Östersjön. 

  Material: Melamin, Plast, Silikon
  Mått BxLxH: Skål diameter 15.5 cm, Tallrik diameter 21 cm
  Produkttyp (Äta/mata): Servis

  Specifikationer

 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans

Mumin Our Sea Servis

Tålig barnservis i repsäker melaminplast med fint Mumin-motiv. Servisen innehåller en flat tallrik, en skål med sugkopp och en spillsäker pipmugg med handtag.

Servisen är en del av initiativet "Vårt hav" och för varje såld servis går 3 kr till arbetet för att rädda Östersjön. 

Finns även i följande varianter

Mumin Vatten & Bad Servis
349 kr
Mumin Our Sea Servis349 kr

Tillval


Antal: 
349 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in