Önskeklappar från Bonti!

Nils är en nyfiken och upptäckande liten kille. Han är drygt 1,5 år och fortfarande för liten för att kunna tala om vad han önskar sig i julklapp. Därför har vi den senaste tiden fokuserat lite extra på att se vad han är intresserad av. Han tycker mycket om att titta i bok, gärna böcker om djur, fordon, Bamse och babblarna. Pussla och bygga med duplo gillar han också. Sen har vi alla dessa gosedjur som han älskar över allt annat. Han är en klurig liten kille som älskar att mysa och leka både på sitt rum och i resten av huset. Kan tänka mig att många barn i hans ålder har liknande intressen så utifrån dem har jag gjort en liten lista på fina önskeklappar från Bonti. På listan finns även mycket fint till barnrummet då jag tror en inspirerande miljö lockar till lek och utforskande. Enjoy!

sofi_tips

 1. Vi börjar med barnrummet! Denna magiskt fina sänghimmel från NG baby finns i flera olika färger. Till Nils rum skulle jag vilja ta ut svängarna lite och välja den i blått. Hans rum går helt i grått och nu vill jag ha in mer färg!
 2. När vi är inne på NG baby så vill jag även tipsa om denna vackra vimpel. Finns i fler färger men även här vill jag ha den i blått.
 3. Djurhuvuden. Så fint i barnrum och Kaninen och den vita tigern är mina favoriter!
 4. Brandbil och traktor från Leklyckan. Dessa är i trä och känns både hållbara och fina.
 5. Babblarnabok. Vilken 1,5-2 åring gillar inte babblarna? Babblarna var det första Nils såg på plattan här hemma:) Pedagogiskt och bra!
 6. Done by Deer pixi Hylla Ozzo Nils har flera pixiböcker (och fler på gång då han får en i kalendern varje dag fram till jul) och då känns det här som väldigt bra julklapp. Förvaring gillas alltid och denna är ju väldigt fin också.
 7. Barbapapa nattlampa. En rolig och söt lampa. Perfekt till pojk eller flickrummet.
 8. Baghera les riders. Ett vrålåk som jag tror många små barn skulle gilla! Snygg design och känns rejäl.
 9. Älskar denna bilbana i trä! Från 3 år men är man med så kan nog även mindre barn leka med den. Den är så fin att till och med jag blir inspirerad och vill leka med bilarna, finns även i blått.
 10.  Gosedjur! De flesta små barn gillar gosedjur. Finns jättemånga fina hos Bonti bla det här söta fåret.
 11. Poster Animal parade. Tycker om när man kan samtala kring saker och den här fina postern med safaridjur lockar till samtal och ser mycket välgjord ut.

Detta var bara några av alla fina saker som ni hittar hos Bonti!

/Sofi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.