• Produktbeskrivning
 • Squitos Myggplåster – Myggmedel på klistermärke för vagnen eller direkt på barnens kläder!

  Squitos är klistermärken med myggmedel på som är anpassade för mindre barn och bebisar.

  Det är många produkter på marknaden men många av dom innehåller DEET eller andra giftiga ämnen som inte ska användas på barn under 6 år. Squitos är helt fri från giftiga ämnen och kan användas på barn från 0+.

  1. Tillverkad av naturliga ingredienser, inget annat!
  2. Praktiskt och modernt
  3. Enkel och smidig förpackning
  4. Roliga och lekfulla djurtryck.

  Kombinationen av de två eteriska oljorna, citronella (Cymbopogon nardus) och eucalyptus (Eucalyptus Globulus) och att klisteretiketten avger en svag doft hela tiden gör att Squitos myggmedel är väldigt effektivt.

  Helt giftfria Squitos är säkra och utan gifter. Dom eteriska oljorna som används är kraftigt utspädda och är inte farliga även vid kontakt med hud och/eller ögonen.

  https://youtu.be/Hipf2hL772k

  Specifikationer

 • Squitos
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Squitos Myggplåster

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Squitos Myggplåster

Squitos Myggplåster – Myggmedel på klistermärke för vagnen eller direkt på barnens kläder! Squitos är klistermärken med myggmedel på som är anpassade för mindre barn och bebisar.

Det är många produkter på marknaden men många av dom innehåller DEET eller andra giftiga ämnen som inte ska användas på barn under 6 år. Squitos är helt fri från giftiga ämnen och kan användas på barn från 0+.
Squitos Myggplåster99 kr

Tillval


Antal: 
99 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • Täby Centrum
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in