Stokke

Stokke är en av våra största partners både i egenskap av barnvagns-tillverkare (se Stokke Barnvagnar) och som tillverkare av klassiker som Tripp Trapp stolen, vaggor, möbler, filtar med mera.

Stokke Möbler

Om du har en förkärlek för det skandinaviskt minimalistiska så är Stokke’s möbler ett självklart val för dig. Med sina naturmaterial och ljusa pastellfärger passar märkets produkter in i de flesta hem. Detta norska märke riktar sig till föräldrar som söker kvalitet och komfort men inte vill tumma på design och estetik. Många produkter har sju års Stokke-garanti. Stokke är ett populärt märke som tillverkar både barnvagn, babysitter och andra tillbehör till ditt familjeliv. Den mest kända varan är nog ändå tripp trapp -stolen. Denna stol är genial i sin enkelhet eftersom den är designad för att passa barn i olika åldrar, samtidigt som den ser riktigt snygg ut. Detta är bokstavligen något att växa i eftersom fotstödet och magskyddet går att justera i olika vinklar. Det är inte bara funktionellt och praktiskt, det är även en miljösmart investering eftersom det innebär att stolen har ett stort användningsområde. Tack vare materialvalet i trä kan du vara säker på att stolen håller länge. På senare år har detta nordiska märke tagit fram en variant på sin klassiska tripp trapp-stol som kallas för StokkeSteps. Även denna stol är ergonomiskt och minimalistiskt designad med en rundare form. Märket riktar in sig på föräldrar som vill leva ett aktivt liv.

Stokke grundades i Norge

Ända sedan märket grundades i vårt grannland Norge 1932 har succén varit ett faktum. Idag finns märket i över 50 länder världen över och de har tagit sig dit genom designade, funktionella och hållbara produkter som sätter guldkant på familjelivet.

Köp Stokke

Bonti har ett stort sortiment på hundratals produkter som innefattar allt från spjälsängar i naturligt ljust trä till alla barnvagnar, barnvagns-tillbehör, reservdelar, åkpåsar med mera i alla möjliga olika färgkombinationer.

Stokke Barnvagnar – här hittar du alla barnvagnar med tillbehör och reservdelar. Nedan finner du hela Stokke’s sortiment

Stokke

Visar 1–16 av 209 resultat