20
AquaPlay Vattenbana Startset i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (20211207)
 • Produktbeskrivning
 • AquaPlay Vattenbana Startset

  AquaPlay Vattenbana Startset är ett roligt startset från AquaPlay. Med denna vattenbana kan barnet utforska hur vattnet rör sig i kanlen! Det bärbara setet innehåller en vattenbana med slussar och en hamn med lyftkran, setet kan även byggas ut med andra vattenbanor från AquaPlay. Med setet följer också en containerbåt, ett amfibiefordon samt figuren Wilma. Vattenbanan kan göras om till en praktisk väska för förvaring och transport av leksetet.

  Egenskaper:

  • Mått: 85 x 65cm
  • Rekommenderas från 3 år
  • Komplettera enkelt med andra set från AquaPlay
  Material: Plast
  Mått BxLxH: 85X65 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år

  Specifikationer

 • AquaPlay
 • AquaPlay
  AquaPlay AquaPlays roliga vattenbanor håller barnen sysselsatta i timmar – perfekt som underhållning mellan strandbesöken!
 • Köp ofta tillsammans

AquaPlay Vattenbana Startset

Ett roligt startset från AquaPlay. Med denna vattenbana kan barnet utforska hur vattnet rör sig i kanlen! Det bärbara setet innehåller en vattenbana med slussar och en hamn med lyftkran, setet kan även byggas ut med andra vattenbanor från AquaPlay. Med setet följer också en containerbåt, ett amfibiefordon samt figuren Wilma. Vattenbanan kan göras om till en praktisk väska för förvaring och transport av leksetet.

Rekommenderas från 3 år

Finns även i följande varianter

AquaPlay Vattenbana SuperSet
849 kr 594 kr
AquaPlay Vattenbana Startset449 kr / 359 kr

Tillval


Antal: 
449 kr / 359 kr
förväntad leveranstid:  Utgått ur sortimentet
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in