Spjälsängar

På Bonti handlar du kvalitetssäkrade och testade möbler från erkända tillverkare, allt för att du som förälder också ska sova gott!  Till de yngsta barnen är en spjälsäng som går att höja och sänka, allteftersom barnet växer, en idealisk och ergonomisk lösning. När barnet vill kliva i och ur själv kan man med fördel använda en juniorsida.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-17 av 17 artiklar

Här hittar du spjälsängar i många olika utföranden samt tillbehör som förlängningskit, himmelstativ och juniorlångsidor.Använd spjälsängen i det övre läget när babyn är liten så slipper du böja dig så långt ner för att lyfta i och ur ditt barn. När barnet blir äldre och kan dra sig upp själv sänker du enkelt botten så att risken för att ramla ur sängen minimeras. En del spjälsängar har även en avtagbar långsida viket gör sängen till en juniorsäng där ditt barn själv kan kliva i och ur på ett säkert sätt. Perfekt för det lite större barnet som vaknar och vill komma till föräldrarnas säng under natten.  Med ett förlängningskit från Stokke kan du göra om din Sleepi Mini vagga till en spjälsäng.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.