Swaddles

Swaddles används för att linda spädbarn i men de har många användningsområden. De fungerar lika bra som en extra tunn filt i barnvagnen, som amningsskynke, som sjal eller sarong på stranden, som ett luftigt skydd på barnvagnssuffletten, som snuttefilt, eller som ett portabelt underlakan till resesängen! Dessa ljuvligt mjuka och tunna filtar tar minimal plats i skötväskan när de inte används.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

Att swaddla (linda) sin baby är en uråldrig teknik som är lätt att lära sig. Tyget hjälper till så att kroppens värmereglering fungerar naturligt och ser till att din babys temperatur regleras automatiskt så att du inte behöver vara rädd att ditt barn blir överhettat. Väven är mjuk och skön mot huden och anpassad för dagligt bruk. Ju mer du tvättar filtarna desto mjukare blir dem!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.