Pottor

Potta, pottstol eller en potta i form av en egen toalett? Gemensamt för alla våra pottor är att de är utformade för att stå stadigt på golvet och vara enkla att tömma.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-14 av 14 artiklar

Här hittar du moderna klassiker som till exempel den stadiga pottstolen från BABYBJÖRN, bekväm för ditt barn samtidigt som den står tryggt på golvet utan att glida runt. Perfekt till potträningen! Smart potta är den mindre varianten som är lätt att tömma och rengöra samt smidig att ta med sig. Till samtliga pottor från BABYBJÖRN finns även matchande robusta barnpallar. Med Skip Hops Made For Me Potta får barnet en alldeles egen mini-toalett som underlättar avvänjningen från blöja. På pottan finns en spolknapp med ett realistiskt spolljud som gör toabesöket roligare.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.