Mjukliftar

En mjuklift ger ombonad komfort och skydd för nyfödda och spädbarn upp till cirka sex månader. Använd mjukliften i hemmet och i barnvagnen så skapar du en trygg miljö för din baby.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-13 av 13 artiklar

Med en mjuklift skapar du en trygg miljö för ditt barn som du enkelt kan ta med överallt. Låt babyn somna i liften och lägg den sedan i barnvagnen. Med en mjuklift med bärhandtag kan du flytta din bebis utan hen vaknar. Mjukliften blir en trygg miljö som barnet känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner är på gymmet eller på en restaurang. Lämna vagnen vid entrén och ta barnet med dig i mjukliften!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.