Lampor

Genom att kombinera flera olika lampor skapar du enkelt en lekfull och ombonad känsla i ditt barns rum. Här hittar du personliga och unika lampor samt nattlampor som ger extra trygghet till ditt barn.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

Botanisera i vårt breda utbud av lampor och nattlampor för barn. Här hittar du roliga och praktiska nattlampor som hjälper ditt barn att komma till ro på kvällen. Lampor med LED-belysning kan vara ett bra alternativ till de yngsta då dessa inte blir varma att ta på. Vår absoluta storsäljare, luftballonglampan, är perfekt om du är ute efter något riktigt unikt till ditt barnrum. Här finns även ljusslingor och projektorlampor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.