I bilen

Att bila med barn kan vara en utmaning, förutsättningarna för en lyckad bilsemester är bra och smarta tillbehör! Här hittar du allt från temperaturreglerande sittdynor till solskydd och praktiska förvaringsfickor.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar
Här klickar du enkelt hem praktiska tillbehör till resan i bilen. Med en temperaturreglerande sittdyna försäkrar du dig om att ditt barn sitter bekvämt när det är varmt. En praktisk förvaringsficka för alla barnets saker underlättar att hålla ordning och reda i baksätet. Med solskydd på rutorna sänks temperaturen i bilen och med en smart baksätesspegel kan du som kör ha uppsikt på ditt barn som sitter bakåtvänt i baksätet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.