Dregelhaklappar

Att hålla sin bebis torr och ren kan vara en utmaning! När de första tänderna är på gång dreglar ditt barn ovanligt mycket och en mindre dregelhaklapp fångar upp och håller barnets kläder torra. Kan även användas vid matning. Välj din favorit i vårt stora utbud av många fina modeller och färger!

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
50
Elodie Dregelhaklapp Autumn RoseBild saknas
Lägg i varukorg
199 kr 100 kr
Visar 1-22 av 22 artiklar

Hos oss hittar du ett brett utbud av handplockade accessoarer. Våra praktiska dregelhaklappar tar upp fukt och håller barnets kläder rena och torra. Kan användas vid tandsprickning och vid matning av det mindre barnet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.