Övriga bilstolstillbehör

Här hittar du noga utvalda tillbehör för bilen och bilbarnstolen för att göra din bilresa tryggare och enklare. Ett gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och istället ned mot mammans lår. Med ett spädbarnsinlägg kan du ge babyskyddet bättre passform för den nyfödda. Med ett regnskydd och insektsnät till babyskyddet skyddar du ditt lilla barn när ni rullar babyskyddet på barnvagnen till och från bilen. Här hittar du smarta tillbehör från bland annat Britax, BeSafe och Tullsa mfl.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

Hos en gravid kvinna ligger fostret placerat långt fram och utsätts vid en kollision av extrema krafter. BeSafe Gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och istället ner mot mammans lår. I tillägg till detta slipper även mamman obehaget av att ha bältet placerat över magen och fostret under den dagliga bilkörningen. Med ett regnskydd och ett insektsnät till babyskyddet blir ditt Travel-system komplett och det är bara att njuta av att rulla babyskyddet på barnvagnens chassi – oavsett väder!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.