Spjälskydd

Ett spjälskydd är ett mjukt vadderat skydd som löper längs med sängens spjälor på insidan och som förhindrar att din baby kan sticka ut en arm eller ett ben och på så sätt skada sig. Skydden kan knytas fast runt sängens spjälor med knytband. Ett tjockt spjälskydd står inkilat mellan madrass och spjälor och ger en mysig ombonad känsla. Här hittar du spjälskydd anpassade till vagga, sidosäng och spjälsäng.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-17 av 17 artiklar

Ett standardmått på de flesta skydd ligger på 360 cm i längd för att täcka sängens alla sidor (standardmått för spjälsäng är 60 x 120) och höjden varierar mellan 25 och 40 centimeter. Användningstiden varierar men lämpar sig för nyfödd upp till ca 18 månaders ålder. Har du en säng med avtagbar långsida tar du bort skyddet i samband med att du avlägsnar sängens sida. Självklart kan du tvätta ditt skydd om olyckan skulle vara framme, se tvättråd på de enskilda produkterna.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.