Badkläder

Här har vi samlat badkläder i hög kvalitet till de minsta att ha på stranden eller i poolen. 
Smarta blöjbyxor som håller tätt om olyckan skulle vara framme och snabbtorkande och bekväma UV-baddräkter skyddar ditt barn effektivt från solens skadliga strålar.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Storlek (barn)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-30 av 30 artiklar
Vi har fokuserat på att hitta badkläder som både är bekväma att röra sig i och som fyller sina funktioner, oavsett om det är att hålla tätt från olyckor eller att skydda mot solen. Välj mellan många fina prints och färger.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.