Ståbrädor

Att ta en promenad med ett barn i vagnen och ett till fots kan vara en riktig utmaning. Även de äldre barnen kan bli trötta i benen efter att ha gått eller lekt och kan då behöva vila sina ben en stund. Med en smart ståbräda som du smidigt fäster på barnvagnens chassi kan storasyskonet hänga med på promenaderna även om hen egentligen är lite för liten för att gå hela vägen för egna ben, samtidigt som ståbrädan gör att du enklare kan hålla ett öga på båda barnen. Här hittar du klassiska universella ståbrädor och praktiska ståbrädor med sits så att barnet kan välja om hen vill sitta eller stå.

Filtrera Dölj filter
Filter
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-15 av 15 artiklar

Botanisera i vårt breda utbud av både modellanpassade ståbrädor samt universella som passar de allra flesta vagnar på marknaden. De flesta syskonbrädor går att fälla upp när de inte används och är enkla att montera direkt på chassit. Vi säljer flera ståbrädor som har en avtagbar sits så att det äldre barnet även kan sitta ner en stund under promenaden.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.