Febertermometrar

En febertermometer bör finnas i allas husapotek och är en bra investering att införskaffa inför födseln av ert barn. Många sjukdomar visar sig just som feber hos barn. Extra viktigt då små barn inte har samma förmåga att kommunicera hur de mår när de är sjuka.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

Vid feber är det också viktigt att övervaka utvecklingen av febern, så att den inte stiger för mycket på kort tid eller blir för hög. Det rekommenderas alltid att mäta flera gånger i följd för att få ett så exakt resultat som möjligt.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.