Mugghållare

Vissa dagar som småbarnsförälder kräver ett extra koffeinintag, det är sen gammalt! Här hittar du en mängd olika mugghållare från alla de ledande tillverkarna. Vi har både mugghållare som passar specifika varumärken samt universala mugghållare som passar på de flesta barnvagnar. Här hittar du även praktiska brickor som kan fästas på barnvagnen med gott om plats för dryck och snacks. Mugghållaren passar såklart lika bra att använda till nappflaskor, vattenflaskor, kaffemuggar eller vad just du vill ha med dig ut på promenaden. Hos Bonti hittar du mugghållare från bland andra Bugaboo, Joolz och Britax mfl.

Filtrera Dölj filter
Filter
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-19 av 19 artiklar

Med en mugghållare som håller ordning på drycken behöver du inte oroa dig om spill i varukorgen och du kan styra vagnen som vanligt med båda dina händer. Våra mugghållare passar lika bra till kaffe som till sportflaskan eller vällingen. I vårt sortiment hittar du många mugghållare från alla ledande varumärken.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.