Sängar

Oavsett om du letar efter en mindre vagga, en sidosäng att ställa intill er egen säng eller en klassisk spjälsäng så har vi vad du söker. Vi erbjuder sängar i många olika utföranden och självklart hittar du även madrasser och all annan bäddutrustning som du behöver för att skapa en mysig och rogivande plats till ditt barn.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-8 av 8 artiklar
Vi har ett noga urval av både moderna och klassiska vaggor. Stokkes populära vagga, Sleepi Mini, kan du enkelt förlänga när din baby vuxit ur den. För att göra så köper du till ett förlängningskit, med detta kan vaggan bli till en spjälsäng. En bed side crib är en sorts hybrid. Använd den som en fristående utrymmesbesparande mindre spjälsäng till nyfödd. Genom att fälla ner sängens ena långsida kan den användas som en “förlängning” av er egen säng. På så sätt ligger bebisen i en egen säng från start men ni kan ändå ha kontakt och närheten finns där den första tiden då amning sker en hel del även nattetid. De allra flesta spjälsängar har en höj- och sänkbar botten vilket är praktiskt och ergonomiskt när ditt barn växer. Använd sängen i det övre läget när babyn är liten så slipper du böja dig så långt ner för att lyfta i och ur ditt barn. När ditt barn blir äldre och kan dra sig upp själv sänker du enkelt botten så att risken för att ramla ur sängen minimeras.
Våra leverantörer är genomgående kända och väletablerade tillverkare som håller hög kvalitet och som aktivt arbetar med testa sina produkter.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.