Ergobaby bärsele

Här har vi samlat alla våra bärselar från Ergobaby. Ergobabys grundare hade en vision om en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. Idag finns Ergobabys bärselar i flera olika modellar med ett stort utbud av allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design. Läs mer om alla våra modeller här nedan.

Ergobaby Embrace

Ergobaby bärsele Embrace har stretchiga axelband som korsas bak på ryggen samt mjuka vadderade axelband vilket gör det skön att bära för användaren. Selen är liten och nätt och kan enkelt rullas ihop och tar då liten plats. Perfekt om ni är ute och du vill varva mellan barnvagn och sele! 

Bärselen Embrace passar från nyfödd till ca 1 år (3,2-11 kg).

Ergobaby Omni

Ergobaby bärsele Omni erbjuder dig och ditt barn ergonomiskt bärande i samtliga positioner och ger en fantastisk passform både till barn och föräldrar. Du kan bära på fyra sätt i Omni: inåtvänt, framåtvänt, på höften och på ryggen.

Bärselen Omni passar från nyfödd till ca 4 år (3,2-20 kg).

Ergobaby Aerloom

Ergobaby bärsele Aerloom har vadderade, c-formade axelremmar och ett korsryggsstöd som avlastar när du bär. Aerloom är designad för att passa din vardag, och tar nästan ingen plats när du viker ihop den. Bärselen är ultralätt och är tillverkad i ett elastiskt material, FormaKnit™, som ger dig utmärkt passform och inbyggt luftflöde. Du kan bära på tre olika sätt i Aerloom: inåtvänt, framåtvänt och på ryggen.

Bärselen Aerloom passar från nyfödd till ca 3 år (3,2-15,9 kg).

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-13 av 13 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.