Utomhusleksaker

Årstiden bjuder ut till utomhuslek och vi står redo med ett sortiment för underhållande dagar utomhus. Välj bland sandleksaker, vattenleksaker, badleksaker med flera. Låt kreativiteten flöda för vi på Bonti har massor av härliga leksaker till utomhusleken! Alla produkter är omsorgsfullt utvalda och håller en hög kvalitet. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Utomhuslek för alla årstider

Det finns olika leksaker beorende på årstid och klimat. Leksaker som passar året om är hinkar, spadar och leksaksformer. Det passar bra till såväl snö som till sand. När sommaren är här finns det även mycket skoj för vattenlek såsom barnpool, luftmadrass och vattenbana. Utomhusleksaker är otroligt skojigt för alla barn oavsett ålder och ett stort plus är att barnen samtidigt får härlig och behövlig friskluft!

Vad är en bra första leksak för utomhuslek?

En bra första leksak kan vara en hink, spade eller en fin leksaksform. Det är alltid roligt att gräva och bygga med sand och snö. Om det är sommar och ni är nära vattnet är även säkerhet viktigt och då kommer armpuffar till bra användning. Utgå alltid från åldersrekommendationen på leksakerna och att barnet känns redo för att börja leka med utomhusleksaker.  

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Visa Produkter ()
Visar 1-8 av 8 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.