Leksaksbilar & fordon

Brum brum! Klassiska leksaksbilar, racerbilar, tåg, glassbilar och garage! Hos oss på Bonti har vi samlat gedigna och greppvänliga leksaksfordon som tål att lekas med. Alla leksaksbilar och fordon är även leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn. 

Leksaksfordon, coola garage & häftiga tågbanor

I vårt utbud av bilar och fordon hittar du välgjorda leksaker i god kvalitet. Välj mellan klassiska racerbilar, traktorer, glassbilar och lastbilar, tåg med plockfigurer och mycket mer. Här hittar du även häftiga tågbanor med räls, fina hus och andra roliga tillbehör.

Vi har de populära varumärkena Paw Patrol, Brandman Sam, Brio och Hot Wheels. Du hittar Marshall och hans fordon, brandbilen från serien Brandman Sam, häftiga tågbanor från Brio, coola garage från Hot Wheels och mycket mer. Vi har helt enkelt ett brett sortiment för de barn vars favoritsyssla är att leka med leksaksbilar och fordon!

Vilken ålder passar det att börja med leksaksfordon?

Det varierar beroende på leksaksfordon och varumärke. Ha koll på vilken åldersgrupp leksaksfordonet tillhör och utgå därifrån vid val. Det finns en del bilar som fungerar från 1 år medan andra bilar inte rekommenderas först från 3 år. En första leksaksbil kan vara en enkel träbil som går att rulla!

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar
I vårt utbud av bilar och fordon hittar du välgjorda leksaker i hög kvalitet. Välj mellan klassiska racerbilar, traktorer och lastbilar, tåg med plockfigurer och mycket mer. Här hittar du även en tågbana med räls, hus och tillbehör.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.