UV-kläder

Här hittar du bekväma UV-kläder till barn i olika åldrar, i hållbart producerade tyger som andas och har hög solskyddsfaktor.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar
Våra Uv-kläder är snabbtorkande och sköna. Härliga färger, komfort i tyget och fokus på passform gör att plaggen snabbt blir favoriter hos aktiva barn. Solskyddet får ni på köpet!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.