Bugaboo

Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

Filtrera Dölj filter
Filter
Kategori
Produkttyp Barnvagnar
Passar till
Produkttyp Barnvagnstillbehör
Produkttyp Bilbarnstolar
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Bugaboo Mugghållare+Bild saknas
Beställ nu
369 kr
Visar 1-30 av 226 artiklar
Ända sedan början har Bugaboo skapat barnvagnar för barn och designat för föräldrar. Varför? Jo, för att de vet hur viktigt det är att välja barnvagn. Det betyder att Bugaboo vill att allt ska vara helt rätt och att barnvagnen bör tillverkas av kvalitetsmaterial så att den håller riktigt länge. Därför finns det alltid en Bugaboo som passar dig.

För över 20 år sedan startade Bugaboo en barnvagnsrevolution med innovativa produkter som syftar till att göra livet som förälder lite enklare. Revolutionen pågår än idag, och de fortsätter utveckla och uppdatera funktionaliteten hos våra nuvarande produkter samtidigt som de utvecklar nya produkter utanför kategorin barnvagnar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.