Sovpåsar

En ombonad sovpåse håller ditt barn varmt även om täcket har åkt av under natten. Kan även användas dagtid. Sovpåsar finns i flera storlekar och material, välj vad som passar just era behov.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

I vårt utbud hittar du sovpåsar i olika material och storlekar. Tack vare den smarta lösningen med dragskoband nertill på sovpåsen går det lätt att byta blöja på det lilla barnet under natten. När barnet är lite större kan man dra ur bandet så blir påsen till ett nattlinne.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.