Toppar

I vårt utbud av toppar hittar du amningslinnen, kort- och långärmade toppar som designats för att underlätta amningen. Den perfekta basen som går att kombinera med allt!
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Storlek (vuxen)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Den flexibla passformen och den smarta amningsfunktionen är designad för att följa dig genom både graviditet och amning. Boobs prisbelönta klassiska toppar är en favorit hos mammor världen över. Det perfekta basplagget är tillverkat i ekologisk bomull som är så mjuk och skön att du kommer att vilja bosätta dig i dem. Hög kvalitet gjord för att kunna bäras, tvättas och älskas om och om igen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.