Klossar och kuber

Bygglek med klossar och kuber är helt klart en rolig och lärorik lek bland de yngsta. Att stapla, bygga, sortera och riva sysselsätter ditt barn om och om igen!

Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

Vem älskar inte att se sitt barns glädje i ögonen när hen river det höga tornet med ett skratt? Att leka med klossar och kuber är inte enbart lek, det utvecklar barnets finmotorik och koordination. Här hittar du allt från de första klossarna till kuber med siffror att öva på och plocklådor med olika former som övar upp den spatiala förmågan.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.