Rengöring nappflaskor

Med en anpassad flaskborste och ett smart diskmedel blir det lättare att hålla nappflaskan och dess olika delar rena från bakterier. Våra diskmedel till nappflaskor innehåller speciella naturliga enzymer som effektivt tar bort mjölkprotein, fruktkött och juicerester. Här hittar du även smarta återanvändningsbara rengöringspåsar avsedda för rengöring i mikron, perfekt att ha med på resan!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

På Bonti säljer vi milda men effektiva handdiskmedel som lämpar sig extra bra för rengöring av nappflaskor. Baserat på naturliga ingredienser med speciella enzymer som effektivt tar bort mjölkprotein, fruktkött och juicerester. Diskmedlets naturliga formula gör den skonsam och säker för rengöring av babyprodukter. Självklart är de fria från parfymer, färgmedel och andra skadliga ingredienser. Här hittar du även praktiska flaskborstar som underlättar vid rengöringen av nappflaskor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.