Leggings och byxor

Här hittar du leggings och byxor som funkar lika bra med gravidmage som utan! Mjuka plagg i OEKO-TEX® certifierade material som du kan matcha precis hur du vill.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Storlek (vuxen)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar
Tack vare smart design kan alla våra leggings och byxor bäras lika bra som gravid som tiden efter att barnet är fött. Mjuka och ekologiska material garanterar att du kommer att trivas! Välj mellan mer dressade byxor, mjukisbyxor och leggings som kan varieras i det oändliga.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.