Bollar

Hos oss på Bonti hittar ni flera fina och färgglada bollar som håller en hög kvalitet. Vi på Bonti har bollar som är mjuka, studsiga, skallrar och rullar! Vi har ett brett sortiment som är omsorgsfullt utvalt. Med andra ord är det leksaker vi själva skulle kunna ge till våra egna barn. 

Varför är det bra att leka med bollar?

Att leka med bollar är utvecklande för barnets motorik och koordination. Det är stimulerande för ditt barn att krypa efter en färggglad boll som rullar iväg eller att sitta stilla med bollen och rulla eller kasta den. Det finns bollar som är tuggvänliga och fungerar som bitringar, vilket är bra när tänderna börjar komma och det kliar. Med en boll kan du även sysselsätta ditt barn på olika sätt och det övar upp ditt barns motoriska färdigheter. Att leka med bollar är både utvecklande för ditt barns fin- och grovmotorik. 

Vilken leksaksboll ska man välja?

Det finns mängder av olika varianter. En viktigt del är att utgå från leksaksbollens åldersrekommendation och storlek. Andra viktiga delar kan vara om bollen är greppvänlig, färgglad, tuggvänlig eller har en skallra och utgå från vad det är ni söker, ålder på barnet och vad barnet tycker är kul. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Åldersrekommendation
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.