Tvättlappar

I vårt utbud av tvättlappar hittar du främst återanvändbara tvättlappar. Välj mellan stilrena tvättlappar i bomullsfrotté, bomullsflanell eller ekologisk bomull. Vi har även roliga tvättlappar i form av söta figurer som kanske gör tvättstunden roligare för ditt barn.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar

Tvättlappar kan användas till blöjbyte såväl som till badstunden. Hos oss hittar du mjuka och sköna tvättlappar för babyns ömtåliga hud. Tvättlappar för barn är lagom tunna för att komma åt att torka små barn. Ekologiska tvättlappar är skonsamma för din baby och för miljön!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.