Bröstpumpar

På Bonti hittar du de allra bästa bröstpumparna som finns på marknaden. Flera års forskning och nytänkande innovationer har utvecklat bröstpumparna genom åren. Idag är de genomgående bekväma, tysta och enkla att använda, allt för att skapa de rätta förutsättningarna för just dig!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-21 av 21 artiklar

Våra utvalda leverantörer erbjuder flera amningsrelaterade produkter som passar till deras respektive bröstpumpar. Ta reda på vilken pump som passar dina behov bäst. Det första steget i att välja en bröstpump handlar om hur ofta du planerar att flaskmata ditt barn med bröstmjölk. Om du vet att du kommer att flaskmata med bröstmjölk oftare än två gånger i veckan, rekommenderar vi en bröstpump som pumpar från båda brösten samtidigt eftersom simultan bröstpumpning hjälper dig att upprätthålla mjölkproduktionen. Om du matar med bröstmjölk från en flaska två eller färre gånger per vecka så klarar du dig med en enkelpump, och kan själv avgöra om du vill använda en manuell eller elektrisk pump.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.