Förlossningsgaranti

Resurs 1

Förlossningsgaranti

Om det värsta tänkbara skulle hända så finns vi här för att hjälpa er på det smidigaste sätt vi kan. Vi erbjuder förlossningsgaranti på allt ni handlar hos oss på Bonti.se och i våra fysiska butiker.

Vad innebär garantin?

Garantin innebär att om något skulle gå fel under er graviditet eller vid förlossningen gör vi ett återköp av de varor ni inhandlat hos oss. 

Garantin gäller i 30 dagar efter er förlossning och gäller mot uppvisande av kvitto/kontoutdrag. Varorna returneras till oss i sin originalförpackning.

Förlossningsgaranti gäller även på barnvagnen. Ni får gärna packa upp, montera ihop och provköra vagnen inomhus.

Hur nyttjar jag garantin?

Om ni skulle behöva använda er utav förlossningsgaranti tar ni kontakt med oss HÄR så ska vi göra allt för att hjälpa er vidare.

Närstående till er är också välkomna att höra av sig om ni själva inte har möjlighet att ta kontakten med oss. Köp gjorda på Bonti.se behöver returneras i sin originalförpackning.

Det är viktigt för oss att det känns tryggt och härligt att handla på Bonti, tveka därför inte att höra av er till oss om ni har en fundering kring vår förlossningsgaranti! 

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.