Underlägg

Här hittar du vårt noga utvalda sortiment av underlägg till barnens måltider. Ett underlägg är inte bara ett praktiskt halkskydd för att få tallrik och glas att stå stabilare när ditt barn ska äta själv, det ger även matplatsen en ombonad känsla och kanske blir det också lite roligare att sätta sig till bords?

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar

Med ett underlägg på barnets plats står servis, muggar och glas stadigare på plats och de välter inte omkull lika lätt. Ett underlägg skyddar också bordsytan effektivt från slagmärken och repor som annars lätt uppstår på barnets plats. Silikon är ett stabilt och tåligt material som klarar värme och de kan med fördel diskas i maskin. Ett underlägg kan även användas vid barnens pysselstunder för att skydda bordet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.