Om BontiDe första åren

Den första Bonti-butiken öppnade 1991 i den lummiga stadsdelen Vasastan i Stockholm. Med åren växte utbudet och kundkretsen, och redan 1995 lanserades den första versionen av Bonti.se.

Nyfikenheten på nya och innovativa produkter, önskan om att leverera högsta möjliga kvalitet och ett varmt personligt bemötande är grundidéerna som en gång ledde till Bontis födelse och framgång. Dessa idéer har följt oss genom alla år, och är fortfarande med oss in i 2020-talet.

Kunglig Hovleverantör

2017 utsågs Bonti till Kunglig Hovleverantör av H. M. Konungen Carl XVI Gustaf, en utmärkelse vi är oerhört stolta över. Läs mer om vad det innebär att vara Kunglig Hovleverantör här.

Idag

Idag drivs Bonti av två entreprenörer, tillika småbarnsföräldrar, som har en enad vision om att leverera högsta tänkbara kundservice på ett nyskapande sätt.  

Vi har under hösten 2020 lanserat en ny grafisk profil och ett nytt butikskoncept i och med vår etablering i Täby Centrum. I oktober öppnade vi ännu en butik, på det anrika varuhuset NK i Stockholm, även denna i linje med det nya butikskonceptet. Du hittar information om alla våra butiker här.

I vårt breda utbud hittar du allt från nappar till barnvagnar, möbler och leksaker och mycket mer. Vi sätter stor vikt vid att handplocka produkter från både etablerade som nya varumärken, som alla står för kvalitet och säkerhet. Vi väljer helt enkelt ut de produkter vi själva skulle ge till våra barn.

Nytt utseende

Som ni kanske har märkt har vår hemsida fått ett helt nytt utseende. Vi kände att den gamla designen inte längre representerade vår bredd, personlighet och presenterar därför nya Bonti!

Förändringen innebär en hel del nyheter som vi hoppas kommer att göra din upplevelse ännu bättre. Förutom den uppdaterade designen har vi satsat på att göra hemsidan mer lättnavigerad för att du ännu lättare ska kunna hitta det du söker.

Bakom varje produkt på vår hemsida finns också ett team av kunniga människor som är redo att hjälpa dig om du behöver. Vi har redan valt ut de bästa produkterna från de bästa leverantörerna så att du kan känna dig säker på att göra ett bra val, oavsett vad du väljer. Vår förhoppning är att du ska känna igen oss, våra produkter och känna trygghet i vårt mål att alltid kunna erbjuda rätt produkt och rådgivning i varje situation.

Välkommen till oss på Bonti – Nu börjar livet!

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.