Om Bonti

Resurs 1

Om Bonti

Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Med över 30 års erfarenhet i branschen värnar vi om att hjälpa dig att hitta rätt produkter till dig, din partner och barn. Vi erbjuder, utöver ett brett sortiment, även möjlighet till personlig rådgivning av vår kunniga personal samt snabba leveranser när du handlar i vår e-handel. Du kan också besöka oss i våra tre fysiska butiker i Stockholmsområdet. 

Vi ser fram emot att få hjälpa till med de stora och små besluten kopplade till föräldraskapet, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att hjälpa ert barn att känna sig trygg och bli den absolut bästa versionen av sig själv.

 • De första åren

  Den första Bonti-butiken öppnade 1991 i den lummiga stadsdelen Vasastan i Stockholm. Med åren växte utbudet och kundkretsen, och redan 1995 lanserades den första versionen av Bonti.se.

  Nyfikenheten på nya och innovativa produkter, önskan om att leverera högsta möjliga kvalitet och ett varmt personligt bemötande är grundidéerna som en gång ledde till Bontis födelse och framgång. Dessa idéer har följt oss genom alla år, och är fortfarande med oss in i 2020-talet.

 • Bonti Idag

  Idag drivs Bonti av två entreprenörer, tillika småbarnsföräldrar, som har en enad vision om att leverera högsta tänkbara kundservice på ett nyskapande sätt.  

  Vi har under hösten 2020 lanserat en ny grafisk profil och ett nytt butikskoncept i och med vår etablering i Täby Centrum. I oktober öppnade vi ännu en butik, på det anrika varuhuset NK i Stockholm, även denna i linje med det nya butikskonceptet. Du hittar information om alla våra butiker här.

  I vårt breda utbud hittar du allt från nappar till barnvagnar, möbler och leksaker och mycket mer. Vi sätter stor vikt vid att handplocka produkter från både etablerade som nya varumärken, som alla står för kvalitet och säkerhet. Vi väljer helt enkelt ut de produkter vi själva skulle ge till våra barn.

 • Nytt utseende

  Som ni kanske har märkt har vår hemsida fått ett helt nytt utseende. Vi kände att den gamla designen inte längre representerade vår bredd, personlighet och presenterar därför nya Bonti!

  Förändringen innebär en hel del nyheter som vi hoppas kommer att göra din upplevelse ännu bättre. Förutom den uppdaterade designen har vi satsat på att göra hemsidan mer lättnavigerad för att du ännu lättare ska kunna hitta det du söker.

  Bakom varje produkt på vår hemsida finns också ett team av kunniga människor som är redo att hjälpa dig om du behöver. Vi har redan valt ut de bästa produkterna från de bästa leverantörerna så att du kan känna dig säker på att göra ett bra val, oavsett vad du väljer. Vår förhoppning är att du ska känna igen oss, våra produkter och känna trygghet i vårt mål att alltid kunna erbjuda rätt produkt och rådgivning i varje situation.

 • Personlig shopping
  Nu erbjuder vi kostnadsfri personal shopping med våra kunniga medarbetare på Bonti Odenplan och Täby Centrum. Detta för att ni och ert sällskap ska kunna få en säker upplevelse i en trygg miljö. Välj mellan tillfällen innan butiken öppnar för allmänheten, eller under våra vanliga öppettider.
   
  Handlar ni för över 20 000 kr blir ni även VIP-kunder och får 10% rabatt vid alla köptillfällen under ett år.*

  SÅHÄR GÖR NI:

  Bokningsförfrågan skickas till caroline@bonti.se
  Bokningen ska innehålla ert namn, bokningstillfälle, vilken typ av rådgivning ni önskar få samt val av butik – Odenplan eller Täby Centrum. 
   
  Förfrågan skickas minst två dagar innan tillfället.
   
  För en smidigare shoppingupplevelse erbjuder vi delbetalning via Klarna.

  *Rabatten gäller inte på redan nedsatta priser, Britax Premiumline eller Cybex Platinum line.

Vårt mål

test

Att få barn är en av de största förändringarna man går igenom i livet. Det är fantastiskt och underbart på många sätt. Men det kan också kännas läskigt att stå inför ett nytt och okänt kapitel. Bonti vill vara med på din resa när familjen växer och vi är måna om att ge dig den rådgivning du behöver när du gör livets viktigaste inköp.

Välkommen till Bonti - Nu börjar livet!

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.