Om Bonti

Resurs 1

Om Bonti

Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Med över 30 års erfarenhet i branschen värnar vi om att hjälpa dig att hitta rätt produkter till dig, din partner och barn. Vi erbjuder, utöver ett brett sortiment, även möjlighet till personlig rådgivning av vår kunniga personal samt snabba leveranser när du handlar i vår e-handel. Du kan också besöka oss i våra tre fysiska butiker i Stockholmsområdet. 

Vi ser fram emot att få hjälpa till med de stora och små besluten kopplade till föräldraskapet, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att hjälpa ert barn att känna sig trygg och bli den absolut bästa versionen av sig själv.

Vårt mål

test

Att få barn är en av de största förändringarna man går igenom i livet. Det är fantastiskt och underbart på många sätt. Men det kan också kännas läskigt att stå inför ett nytt och okänt kapitel. Bonti vill vara med på din resa när familjen växer och vi är måna om att ge dig den rådgivning du behöver när du gör livets viktigaste inköp.

Välkommen till Bonti - Nu börjar livet!

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.