Väskor

Små ryggsäckar för stora äventyr! Våra ryggsäckar för barn är rymligare än vad man tror och passar lika bra till förskolan, simskolan, gymnastiken eller för att bära med sig livsviktiga gosedjur till första övernattningen borta.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

Våra ryggsäckar är tillräckligt små för att ett mindre barn ska orka bära den själv, men rymmer ändå förvånansvärt mycket. Hög kvalitet och massor med smarta funktioner och detaljer. Med reglerbara axelband kan du enkelt anpassa ryggsäcken allteftersom barnet växer.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.