Madrasskydd

En olycka händer så lätt! Med ett madrasskydd sover ditt barn torrt och svalt hela natten. Vi säljer madrasskydd som andas och som fångar upp fukten så att den inte sprids ner i madrassen. På så sätt blir det också lättare att hålla sängen fräsch, du tvättar enkelt upp madrasskyddet vid behov i maskin.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

Här hittar du madrasskydd i flera storlekar, till barnvagn, vagga och spjälsäng. Madrasskyddet fångar upp fukt och kan enkelt tvättas på hög värme i maskin vid behov. Om du har ett barn som ofta kissar, kräks eller svettas i sängen eller barnvagnen kan vara bra att ha 2 stycken att alternera med.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.