Butiker

Resurs 1

Butiker

I alla våra butiker i Stockholmsområdet får du personlig rådgivning av våra kunniga säljare, möjlighet att provköra en mängd barnvagnar och ta del av vårt övriga utbud. 

Alla våra produkter är omsorgsfullt utvalda, allt för att du som kund ska känna dig helt trygg i ditt köp hos oss. Vi sätter stor vikt vid att allt vi erbjuder ska hålla högsta kvalitet och vara säkra och hållbara val för dig och ditt barn.

I vår största butik vid Odenplan kan du ta del av vår stora vagnsutställning på nedre plan. I Täby Centrum har vi handplockat ett sortiment som består av våra bästsäljande produkter. På NK Stockholm erbjuder vi allt från babyprodukter till ett stort sortiment av leksaker för alla åldrar. 

Precis som online, erbjuder vi självklart prisgaranti, betalning via Klarna samt hemleverans även i våra butiker. Varmt välkommen!

test

Bonti Odenplan

Norrtullsgatan 33
113 27 Stockholm
Hitta dit→ 

test

Bonti Täby Centrum

Täby Centrum, Plan 0
Stora Marknadsvägen 15
183 70 Täby
Hitta dit→ 

test

Bonti NK

Nordiska Kompaniet, Plan 4
Hamngatan 18-20
111 47 Stockholm
Hitta dit→ 

 

KONTAKT

Våra butiker har inga telefoner, då vi vill lägga allt fokus på kunderna som är på plats. Du får gärna kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med din fråga!

På grund av låg bemanning håller vi telefonen stängd, för att kunna ge bästa möjliga service via mail.

Telefon Kundservice: 020-78 88 00
Telefontider: Helgfria vardagar 10-15
Mail: kundservice@bonti.se

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.