Pallar

Ett litet kliv för barnet, ett stort för självförtroendet! Med en anpassad barnpall når ditt barn enkelt upp till handfatet eller toasitsen själv. Välj en pall i önskad färg som passar era behov och er inredning.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-8 av 8 artiklar

Barnpallarna i vårt sortiment är stadiga och utformade med halksäkra ovansidor, allt för att ditt barn ska stå så stadigt som möjligt när hen tar nästa steg i sin utveckling. Till BABYBJÖRNs pallar finns matchande pottor i samma fina färger. Pallarna väger lite och är lätta för barnet att själv hämta och ställa undan. Det är viktigt när ditt barn ”kan själv”! När ditt barn inte längre behöver barnpallen i badrummet kan den användas i övriga hemmet av hela familjen i många år framöver.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.