Bärsjalar

Att få vara nära dina hjärtslag lugnar ett barn som inget annat. Att använda en bärsjal är ett populärt sätt att knyta an och samtidigt få händerna fria till annat i vardagen. I bärsjalens trygghet kan barnet upptäcka världen från en säker plats. En storlek passar alla, från petite till plusstorlekar. Nu börjar livet!

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

I en bärsjal, buren nära en förälder, känner sig barnet tryggt och säkert. Efter nio månader av värme, rörelse och konstant kontakt med mamman, är födelsen en stor förändring. Kroppskontakt tillfredsställer barnets djupt rotade behov och erbjuder en idealisk position varifrån barnet kan upptäcka den stora världen runt omkring. I en bärsjal tvingas inte barnet att tillbringa sin dag passivt utan kan delta naturligt i dina dagliga aktiviteter. Med en bärsjal kan båda föräldrarna turas om att bära barnet tryggt mot sitt bröst.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.