Hygienartiklar

Gör skötrutinen till en mysig stund tillsammans. Här har vi samlat produkter som vi rekommenderar för bästa resultat oavsett om ditt barn är snuvigt eller har problem med kolik.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-17 av 17 artiklar

Som förälder finns inget värre än när de små har ont. Här har vi samlat produkter som vi vet hjälper! Produkterna från Näsfrida är lösningen som hjälper föräldrar att "snyta" det lilla barnet som inte själv kan blåsa ut på kommando. Framtagna i samråd med Öron-Näsa-Hals-läkare. Windi rektalkatater hjälper spädbarn att tömma sina gaser ur magen. Den patenterade katetern är framtagen med tanke på barnets säkerhet och innehåller inga lösa delar. Windi är designad så att även den oerfarne utan risk för att skada barnet kan få ut gasen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.