Madrasser

I vårt stora utbud av madrasser hittar du måttanpassade madrasser till allt från första vaggan till våningssängar. Här hittar du ett brett utbud av ekologiska madrasser, madrasspaket inklusive bäddmadrass och Stokkes ovala madrasser till Sleepi-sängen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-15 av 15 artiklar

Vi har valt ut marknadens bästa barnmadrasser. Med ett madrasspaket för du även en bäddmadrass vilket är att föredra då du enkelt kan tvätta upp bäddmadrassen i maskin vid eventuella olyckor. Här hittar du ekologiska madrasser som rekommenderas till barn med eksem och/eller känslig hud. De ger långsiktig hjälp mot kvalsterallergi, astma och eksem. Här hittar du också madrasser till Stokkes ikoniska ovala säng Sleepi.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.