Badleksaker

I vårt breda utbud av badleksaker hittar du garanterat något som du kan underhålla barnet med i badet. Välj mellan färgglada baddjur, roliga hinkar att ösa vatten med, vattenfontäner och uppvridbara leksaker som fångar ditt barns intresse.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

Genom att förvandla barnets badstund till en lekstund stimuleras inte bara barnets sinnen utan det bidrar även till att utveckla hens motoriska färdigheter. Färgglada badleksaker lockar till lek. Passa på att använda badstunden till en mysig lek-och-lär-stund tillsammans som stärker er anknytning. Våra badleksaker är perfekta för små barns händer och erbjuder långa stunder av lek i badet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.